Sobre Nosaltres

JOR_7186

Som una empresa familiar sitgetana que ofereix serveis de lampisteria des de fa vora 30 anys, basant la nostra feina en el tracte directe amb el client i la bona qualitat en els nostres treballs. Josep Peguera Pascual, nascut a Sitges i electricista de professió, amb un gran esforç, va passar de ser treballador a ser empresari l'any 1984 amb una cartera de clients immillorable dels quals ens sentim molt orgullosos, encara en el dia d'avui.

Una empresa familiar, dedicada a reparacions domestiques, reformes i manteniments en general com també aixecament d'obres de nova construcció, amb un tracte molt personal als seus clients.

Un temps més tard s'incorpora a l'empresa el seu fill Josep, el qual es dedicà a anar, en primer lloc, d'ajudant amb el seu pare, sent aquest el millor mestre particular per aprendre l'ofici que a ell més li agrada.

Després d'uns anys, el seu fill combina el treball d'aprenent d'electricista amb els estudis pertinents, sent en l'actualitat instal·lador autoritzat pel Ministeri d'Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya en llum, aigua, gas, calefacció, aigua calenta sanitària i estacions petrolíferes.

L'any 1996 en Josep passa el testimoni de l'empresa al seu fill, formant una empresa anomenada Josep Peguera, scp. Societat que continua amb el mateix pensament de sempre envers els seus clients, donant-los-hi un tracte seriós, amable i professional, tant en les petites com en les grans reparacions i també en les reformes i manteniments particulars i de comunitats.

Som professionals, molt aprop teu!

Contacte

Carrer Felip Massó, 1 Local Dreta
Sitges, Barcelona 08870
Tlf: 93 811 15 12   |   Mòbil: 607 88 44 37

Email: info@jpeguera.com
Facebook: @joseppeguera

 

© Josep Peguera 2023

Política de Privacitat

Design by Sergi Peguera